Εκτέλεση:
Έχει μια υποκίτρινη γυαλιστερή όψη και πολύ καλή γεύση. Εμένα μ'αρέσει πολύ. Σε εσάς;
- Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με το τζίντζερ, το σκόρδο, αλάτι,
πιπέρι, το μισό ουΐσκι και πολύ λάδι.
- Την άλλη μέρα, το βάζουμε σε κατσαρόλα μαζί με όλη την
μαρινάδα, την μουστάρδα και την πιπεριά ψιλοκομμένη. Το αφήνουμε
να ψηθεί.
- Πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο, του προσθέτουμε τα
μακαρόνια και το υπόλο
ιπο ουΐσκι, και βέβαια νερό αν χρειαστεί.
Έχει μια υποκίτρινη γυαλιστερή όψη και πολύ καλή γεύση. Εμένα μ'αρέσει πολύ. Σε εσάς;
Kοτόπουλο γεμιστό βρασμένο σε μπύρα
Yλικά: 2 στήθη κοτόπουλο 1 πακέτο σπανάκι βρασμένο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κρεμμύδια 10-15 μανιτάρια φρέσκα 10 φέτες μπέικον τριμμένη παρμεζάνα 2-3 κουτάκια μπύρας Εκτέλεση: Πλένουμε τα φιλέτα και τα...
Κοτόπουλο με μπύρα
Υλικά: κοτόπουλο σε μερίδες 3/4 του μπουκαλιού της μπύρας αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Αλατοπιπερώνετε καλά το κοτόπουλο, περιχύνετε...
Κοτόπουλο φούρνου με λαχανικά (ολίγον κινέζικο)
Υλικά: 1 κοτόπουλο, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, 2 πράσινες πιπεριές, 250 γρ μανιτάρια, 2 κούπες ζωμό από κοτόπουλο, 2 κουτ. σούπας νισεστέ (βλ. γλωσσάρι νισεστές), μισό λεμόνι, 250 γρ γκούντα Ολλανδίας....