Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βιτάμ με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα και τέλος το αλεύρι ανακατεμμένο με το μπέικιν.
Σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι Νο 32 η 34 ρίχνουμε το μίγμα και μετά στρώνουμε τις φετούλες μήλου τη μια δίπλα στην αλλη κάθετα, πατώντας τις λίγο προς τα κάτω, κυκλικα ξεκινώντας από έξω προς το κέντρο του ταψιού.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 60-70 λεπτά. Σερβίρουμε όταν.
Αν θέλετε πασπαλίζετε με άχνη ή γαρνίρετε με σαντιγύ.
Χτυπάμε το βιτάμ με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα και τέλος το αλεύρι ανακατεμμένο με το μπέικιν.
Σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι Νο 32 η 34 ρίχνουμε το μίγμα και μετά στρώνουμε τις φετούλες μήλου τη μια δίπλα στην αλλη κάθετα, πατώντας τις λίγο προς τα κάτω, κυκλικα ξεκινώντας από έξω προς το κέντρο του ταψιού.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 60-70 λεπτά. Σερβίρουμε όταν.
Αν θέλετε πασπαλίζετε με άχνη ή γαρνίρετε με σαντιγύ.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...