Εκτέλεση:
Πλένουμε τα λαχανικά και βράζουμε τις πατάτες, τα καρότα, τον αρακά και το καλαμπόκι.
Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο και ξερό κρεμμύδι και τα σοτάρουμε ελαφρώς.
Αφού σοταριστούν τα βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
Προσθέτουμε το μαιντανό, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, τη μισή φρυγανιά και τα αβγά.
Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε τα μπιφτέκια.
Στη συνέχεια πανάρουμε με την υπόλοιπη φρυγανιά και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς, στον αέρα για 30 λεπτά.
Πλένουμε τα λαχανικά και βράζουμε τις πατάτες, τα καρότα, τον αρακά και το καλαμπόκι.
Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο και ξερό κρεμμύδι και τα σοτάρουμε ελαφρώς.
Αφού σοταριστούν τα βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
Προσθέτουμε το μαιντανό, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, τη μισή φρυγανιά και τα αβγά.
Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε τα μπιφτέκια.
Στη συνέχεια πανάρουμε με την υπόλοιπη φρυγανιά και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς, στον αέρα για 30 λεπτά.
Γεμιστά λαδερά
Υλικά για 6 άτομα: 6 ντομάτες μεγάλες 6 πιπεριές μεγάλες 3 πατάτες 500 γρ. κρεμμύδια ψιλ/να 1 1/2 φλ. ρύζι 2 φλ. ελαιόλαδο 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλ/νο λίγο άνηθο ψιλ/νο αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Κόβουμε...
Μελιτζάνες γεμιστές με πιπεριές
Υλικά: 8 μελιτζάνες μακριές τσακώνικες 1 κιλό πιπεριές, ροδέλες 3 κρεμμύδια, φέτες 4 σκελ. σκόρδο ψιλ/νες 1 1/2 κιλό ντομάτα ψιλ/νη 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλ/νο αλάτι, πιπέρι 1 φλ. λάδι & λάδι για το...
Αγκινάρες Προβανσιάλ
(προετοιμασία 10'. ψήσιμο 25', κρασί ροζέ ή κόκκινο) Υλικά για 4 άτομα: 8 μικρές αγκινάρες 8 μικρά κρεμμυδάκια 2 ντομάτες σε φέτες χωρίς φλούδα και σπόρους χυμό 2 λεμονιών 1 σκελ. σκόρδου 3-4 κουτ....