Εκτέλεση:
Χτυπούμε καλά το βούτηρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.
Μετά ρίχνουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Σιγά σιγά ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο το αλεύρι.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Χτυπούμε καλά το βούτηρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.
Μετά ρίχνουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Σιγά σιγά ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο το αλεύρι.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...