Εκτέλεση:
- Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράζετε λίγο τις μπουκίτσες για 30 λεπτά
περίπου.
- Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζετε τις ψιλικομμένες πιπεριές και τα
μανιτάρια.
- Προσθέτε το πορτοκάλι και το μέλι. Αφού βεβαιωθείτε ότι το κρέας
έχει μαλακώσει, το βγάζετε απο την φωτιά, το στραγγίζετε και το
προσθέτε στο τηγάνι. Βάζετε μπόλικο κάρυ, αλάτι-πιιπέρι και το
αφήνετε για 10 λεπτά περίπου στη φωτιά.
- Μεταφέρετε όλο το περιεχόμενο σε ένα πυρέξ, περιχύνετε την
κρέμα γάλακτος και το βάζετε στο φούρνο (180 - 200 C) για περίπου
30-45 λεπτά.
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...