Εκτέλεση:
Ανοίγουμε τα ξερά φρούτα (ότι προτίμηση έχει ο καθένας) και βάζουμε σε καθένα είτε ένα φουντουκάκι, είτε ένα αμυγδαλάκι.
Λιώνουμε σε μπεν-μαρί τις κουβερτούρες και βουτάμε μέσα τα ξερά φρούτα-φωλίτσες με μια οδοντογλυφίδα (μην καούμε κιόλας) και τα τοποθετούμε πάνω σε μια λαδόκολλα να στεγνώσουν... έτοιμα τα σπιτικά σοκολατάκια μας σε χρόνο dt..
Καλή σας επιτυχία!!!
Ανοίγουμε τα ξερά φρούτα (ότι προτίμηση έχει ο καθένας) και βάζουμε σε καθένα είτε ένα φουντουκάκι, είτε ένα αμυγδαλάκι.
Λιώνουμε σε μπεν-μαρί τις κουβερτούρες και βουτάμε μέσα τα ξερά φρούτα-φωλίτσες με μια οδοντογλυφίδα (μην καούμε κιόλας) και τα τοποθετούμε πάνω σε μια λαδόκολλα να στεγνώσουν... έτοιμα τα σπιτικά σοκολατάκια μας σε χρόνο dt..
Καλή σας επιτυχία!!!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...