Εκτέλεση:
Βουτάμε τα μπισκότα στο γάλα ένα - ένα χωρίς να τα αφήνουμε πολύ ώρα για να μη μας λιώσουν. Τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ ή ταψάκι.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με μέλι ή ζάχαρη (ποσότητα ανάλογη με τις προτιμήσεις μας) και βάζουμε μια στρώση πάνω στα μπισκότα. Πάνω βάζουμε τα φρούτα που έχουμε κόψει σε ροδέλες και ρίχνουμε λίγη κανέλα. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζουμε άλλη 1 στρώση μπισκότα και γιαούρτι.
Τέλος, καβουρδίζουμε τα φουντούκια, αφού τα έχουμε περάσει από μίξερ και τα έχουμε ψιλοκόψει, και πασπαλίζουμε το γλυκό μας.
Το τοποθετούμε μια ώρα περίπου στο ψυγείο να σφίξει και καλή σας όρεξη!
Βουτάμε τα μπισκότα στο γάλα ένα - ένα χωρίς να τα αφήνουμε πολύ ώρα για να μη μας λιώσουν. Τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ ή ταψάκι.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με μέλι ή ζάχαρη (ποσότητα ανάλογη με τις προτιμήσεις μας) και βάζουμε μια στρώση πάνω στα μπισκότα. Πάνω βάζουμε τα φρούτα που έχουμε κόψει σε ροδέλες και ρίχνουμε λίγη κανέλα. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζουμε άλλη 1 στρώση μπισκότα και γιαούρτι.
Τέλος, καβουρδίζουμε τα φουντούκια, αφού τα έχουμε περάσει από μίξερ και τα έχουμε ψιλοκόψει, και πασπαλίζουμε το γλυκό μας.
Το τοποθετούμε μια ώρα περίπου στο ψυγείο να σφίξει και καλή σας όρεξη!

Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...

Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...