Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Άρωμα αχλαδιού και χαδιάρικη γεύση δρύινης βανίλιας.Απαλό,βελούδινο και φρουτώδες στο στόμα.
Συνδυασμοί:
Σερβίρεται στους 12-14oC ως απεριτίφ ή συνοδεύοντας τυριά με έντονη γεύση,αλλαντικά,ψάρια τηγανητά ή με σάλτσα,πουλερικά,θαλασσινά.
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...