Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε σε ψιλά κομμάτια το κρεμμύδι. Σε μια κατσαρόλα όπου έχουμε ρίξει ελαιόλαδο και εχει ζεσταθεί ρίχνουμε το σκόρδο κόκους κόκκινου πιπεριού τρίβοντάς τους με το χερι μας,τον κιμά και λιγο μαύρο πιπέρι, το κρεμμύδι, το μίγμα μπαχαρικών και το αφήνουμε να βράσει...να παρει χρώμα. Κόβουμε τα μανιτάρια σε ψιλά κομμάτια, τα βάζουμε στην κατσαρόλα με τον κιμά και τα αφήνουμε για 5 με 6 λεπτά.Σβήνουμε τον κιμα με λίγο κόκκινο κρασί. Ρίχνουμε λίγο ζωμό βοδινού στον κιμά, τον πολτό ντομάτας,τον μαϊντανό ψιλοκομένο και ανακατεύουμε. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα ριγκατόνι με τον κλασσικό τρόπο.ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΑ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ. Βάζουμε τη σάλτσα στα μακαρονια και ανακατέυουμε.Μετά τα τοποθετούμε σε ένα μπολ τρίβοντας λωρίδες τυριού.
Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε σε ψιλά κομμάτια το κρεμμύδι. Σε μια κατσαρόλα όπου έχουμε ρίξει ελαιόλαδο και εχει ζεσταθεί ρίχνουμε το σκόρδο κόκους κόκκινου πιπεριού τρίβοντάς τους με το χερι μας,τον κιμά και λιγο μαύρο πιπέρι, το κρεμμύδι, το μίγμα μπαχαρικών και το αφήνουμε να βράσει...να παρει χρώμα. Κόβουμε τα μανιτάρια σε ψιλά κομμάτια, τα βάζουμε στην κατσαρόλα με τον κιμά και τα αφήνουμε για 5 με 6 λεπτά.Σβήνουμε τον κιμα με λίγο κόκκινο κρασί. Ρίχνουμε λίγο ζωμό βοδινού στον κιμά, τον πολτό ντομάτας,τον μαϊντανό ψιλοκομένο και ανακατεύουμε. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα ριγκατόνι με τον κλασσικό τρόπο.ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΑ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ. Βάζουμε τη σάλτσα στα μακαρονια και ανακατέυουμε.Μετά τα τοποθετούμε σε ένα μπολ τρίβοντας λωρίδες τυριού.
Μακαρόνια ογκρατέν
Υλικά (για 6 άτομα): ½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 4 κουταλιές σούπας αλεύρι 3 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα 2 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα αλάτι, πιπέρι, πάπρικα 1 μέτριο...
Σπαγγέτι καρμπονάρα
Υλικά: 1/2 κιλό σπαγέτι βρασμένα σε αλατισμένο νερό 1/4 μπέικον μακρόστενο ψιλοκομμένο 1/4 ζαμπόν ψιλοκομένο ή 1/2 ZWANN τριμμένο 1/4 GOUDA τριμμένο 1/4 KERRYGOLD τριμμένο 1 κρέμα γάλακτος (μεσαίο...
Σπαγγέτι αλά CARBONARA v.2
Υλικά: Μακαρόνια κατα προτίμιση spaghetti (ή πένες) Κρέμμα γάλακτος Τυρί parmigiano reggiano 1 αυγό -αν το χρησιμοποιήσετε ολόκληρο ή 2 αν χρησιμποιήσετε μόνο τους κρόκους Panceta Afumicata (μπορει...