Εκτέλεση:
Τηγανίζουμε τα σνίτσελ (χωρίς αυγό, φρυγανιά). Τα βγάζουμε από το τηγάνι και ρίχνουμε στο ίδιο λάδι την κρέμα γάλακτος, τα μανιτάρια, την πιπεριά και το αλατοπίπερο.Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφού πάρουν μια βράση ρίχνουμε και τα σνίτσελ και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου.
Κάνουμε τα φιογκάκια με τον κλασσικό τρόπο που μαγειρεύουμε τα μακαρόνια.
Τα σερβίρουμε μαζί, γαρνίρωντας τα μακαρόνια με τη σάλτσα.
Τηγανίζουμε τα σνίτσελ (χωρίς αυγό, φρυγανιά). Τα βγάζουμε από το τηγάνι και ρίχνουμε στο ίδιο λάδι την κρέμα γάλακτος, τα μανιτάρια, την πιπεριά και το αλατοπίπερο.Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφού πάρουν μια βράση ρίχνουμε και τα σνίτσελ και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου.
Κάνουμε τα φιογκάκια με τον κλασσικό τρόπο που μαγειρεύουμε τα μακαρόνια.
Τα σερβίρουμε μαζί, γαρνίρωντας τα μακαρόνια με τη σάλτσα.
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...