Εκτέλεση:
Πλένουμε πολύ καλά την πάννα μέσα σε μια λεκάνη με νερό, ξύδι και αλάτι. Τη βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίσει.
Ζυμώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά καλά και τα πλάθουμε σε μακρόστενα κομμάτια. Τα τυλίγουμε με την πάννα και τα ψήνουμε στα κάρβουνα.
Μπορούμε αν θέλουμε να τα ψήσουμε και στη σχάρα.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές.
Πλένουμε πολύ καλά την πάννα μέσα σε μια λεκάνη με νερό, ξύδι και αλάτι. Τη βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίσει.
Ζυμώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά καλά και τα πλάθουμε σε μακρόστενα κομμάτια. Τα τυλίγουμε με την πάννα και τα ψήνουμε στα κάρβουνα.
Μπορούμε αν θέλουμε να τα ψήσουμε και στη σχάρα.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές.
Στρούντελ Λαχμαντσούν
Υλικά (Για το λαχμαντσούν): 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 500 γραμ. κιμά χοιρινό 1,5 κονσέρβας κονκασέ ή ακόμα καλύτερα ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα (για όσους έχουν την ευτυχία να μαγειρεύουν στην...
Πικάντικοι κεφτέδες με σάλτσα δυόσμου
Υλικά (για τους κεφτέδες): 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά (εναλλακτικά αρνίσιο) 2 φέτες ψωμί μουλιασμένες σε νερό και στραγγισμένες 1 κρεμμύδι τριμμένο 2 μικρές σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φετούλες μερικά...
Σουτζουκάκια Σμυρνέικα
Υλικά : μισό κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι μαιντανό φρυγανιά τριμμένη 1 αβγό λίγο λάδι λίγο κρασί κόκκινο ή ξύδι κύμινο, ρίγανη, πιπέρι μαύρο, αλάτι, λίγο μπαχάρι...