Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και από πάνω βάζουμε τη φέτα ζαμπόν και τη φέτα τυρί. Τα διπλώνουμε και τα κρατάμε με μια οδοντογλυφίδα. Κατόπιν τα πανάρουμε αλα αγκλέζ με την εξής σειρά: αλεύρι, αυγό, φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε καφτό σπορέλαιο (είτε σε τηγάνι είτε σε φρυτέζα).
Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί (χαρτοπετσέτα ή χαρτί κουζίνας) να στραγγίξουν.
Σερβίρουμε ζεστά όσο είναι ακόμα το τυρί λιωμένο. Μπορούμε να το σερβίρουμε με ό,τι γαρνιτούρα θέλουμε π.χ. τηγανιτές πατάτες, ρύζι, σαλάτα, συνοδευόμενα και με κάποια σάλτσα.
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και από πάνω βάζουμε τη φέτα ζαμπόν και τη φέτα τυρί. Τα διπλώνουμε και τα κρατάμε με μια οδοντογλυφίδα. Κατόπιν τα πανάρουμε αλα αγκλέζ με την εξής σειρά: αλεύρι, αυγό, φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε καφτό σπορέλαιο (είτε σε τηγάνι είτε σε φρυτέζα).
Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί (χαρτοπετσέτα ή χαρτί κουζίνας) να στραγγίξουν.
Σερβίρουμε ζεστά όσο είναι ακόμα το τυρί λιωμένο. Μπορούμε να το σερβίρουμε με ό,τι γαρνιτούρα θέλουμε π.χ. τηγανιτές πατάτες, ρύζι, σαλάτα, συνοδευόμενα και με κάποια σάλτσα.
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...