Εκτέλεση:
Κοσκινίζετε το αλεύρι. Ανοίγετε έναν λάκκο, και προσθέτετε το αλάτι, τις βανίλιες και το μπέϊκιν πάουντερ.
Χτυπάτε πολύ καλά τα αυγά με την ζάχαρη.
Προσθέτετε στο αλεύρι το μείγμα της ζάχαρης και το γάλα. Χτυπάτε να γίνει ένα χυλός ομοιόμορφος.
Βάζετε το λάδι να κάψει. Ρίχνετε τις τηγανίτες - μια κουταλιά για μια τηγανίτα
Γυρίζετε να τηγανιστούν και από τις δύο πλευρές.
Μόλις τηγανιστούν τις βάζετε να στραγγίξουν σε ένα πιάτο που έχετε καλύψει με χαρτί κουζίνας μία σήτα ή στρατσόχαρτο.
Εάν θέλετε ρίχνετε ζάχαρη άχνη από πάνω και κανέλα.
Κοσκινίζετε το αλεύρι. Ανοίγετε έναν λάκκο, και προσθέτετε το αλάτι, τις βανίλιες και το μπέϊκιν πάουντερ.
Χτυπάτε πολύ καλά τα αυγά με την ζάχαρη.
Προσθέτετε στο αλεύρι το μείγμα της ζάχαρης και το γάλα. Χτυπάτε να γίνει ένα χυλός ομοιόμορφος.
Βάζετε το λάδι να κάψει. Ρίχνετε τις τηγανίτες - μια κουταλιά για μια τηγανίτα
Γυρίζετε να τηγανιστούν και από τις δύο πλευρές.
Μόλις τηγανιστούν τις βάζετε να στραγγίξουν σε ένα πιάτο που έχετε καλύψει με χαρτί κουζίνας μία σήτα ή στρατσόχαρτο.
Εάν θέλετε ρίχνετε ζάχαρη άχνη από πάνω και κανέλα.
Scrambled Eggs
Πώς θα φτιάξετε καλά scrambled eggs: Τα καλά scrambled eggs δεν πρέπει να είναι στεγνά και καστανόχρωμα ή να μοιάζουν σα λάστιχο. Θα πρέπει να είναι ελαφριά και αφράτα και να λιώνουν στο στόμα μας....
Βάφλες με κανέλα
Υλικά 125 γραμ. βούτυρο 3 αβγά 50 γραμ. ζάχαρη 1 βανίλια 250 γραμ. αλεύρι 1 κουτ. σούπας κανέλα 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ 125 ml χλιαρό νερό λίγη ζάχαρη και κανέλα για πασπάλισμα Εκτέλεση:...