Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μίξερ τις κρέμες μαζί με 4 φλυντζανια γάλα και 1 κουτί ζαχαρούχο.
Βάζουμε σε ένα ταψάκι μια στρώση από τα μπισκότα της επιλογής μας και ρίχνουμε από πάνω τη μισή κρέμα και τη σκεπάζουμε πάλι με μια στρώση μπισκότα για να ρίξουμε την άλλη μισή κρέμα από πάνω.
Έπειτα φτιάχνουμε την σαντιγύ και τη ρίχνουμε από πάνω από την κρέμα.
Στο τέλος βάζουμε το τριμμένο μπισκότο μαζί με τη ζάχαρη άχνη και την κανέλα.
Βάζουμε το γλυκό για 2 ώρες περίπου στο ψυγείο για να παγώσει.
Συμβουλή: σκεπάστε το με μια μεμβράνη για να μη νοτίσουν η ζάχαρη και τα μπισκότα.
Καλή επιτυχία!
Βάζουμε στο μίξερ τις κρέμες μαζί με 4 φλυντζανια γάλα και 1 κουτί ζαχαρούχο.
Βάζουμε σε ένα ταψάκι μια στρώση από τα μπισκότα της επιλογής μας και ρίχνουμε από πάνω τη μισή κρέμα και τη σκεπάζουμε πάλι με μια στρώση μπισκότα για να ρίξουμε την άλλη μισή κρέμα από πάνω.
Έπειτα φτιάχνουμε την σαντιγύ και τη ρίχνουμε από πάνω από την κρέμα.
Στο τέλος βάζουμε το τριμμένο μπισκότο μαζί με τη ζάχαρη άχνη και την κανέλα.
Βάζουμε το γλυκό για 2 ώρες περίπου στο ψυγείο για να παγώσει.
Συμβουλή: σκεπάστε το με μια μεμβράνη για να μη νοτίσουν η ζάχαρη και τα μπισκότα.
Καλή επιτυχία!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...