Εκτέλεση:
Σε μια μπασίνα (μεγάλο μπολ) άδειάζουμε τον έτοιμο φάκελο της κρέμας και το γάλα. Με το μίξερ χτυπάμε το μείγμα μέχρι να πήξει(προσθέτουμε και 2-3 κ.σ. ζάχαρη προαιρετικά) και τοποθετούμε την μπασίνα στο ψυγείο, για μια ώρα
Παίρνουμε ένα πυρέξ και στρώνουμε μια δόση κράκερς, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Βγάζουμε την κρέμα από το ψυγείο και την ξαναχτυπάμε με το μίξερ για λίγο μέχρι να αφρατέψει.
Ρίχνουμε τη μιση κρέμα πάνω στα κράκερς και συνεχίζουμε με άλλη μια δόση κράκερς, πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα, στρώνουμε την υπόλοιπη κρέμα και τελειώνουμε με κράκερς.(δηλ. 3 στρώσεις κράκερς - 2 δόσεις κρέμα).
Πασπαλίζουμε με μπόλικη άχνη και κανέλα.
Καλή επιτυχία!
Σε μια μπασίνα (μεγάλο μπολ) άδειάζουμε τον έτοιμο φάκελο της κρέμας και το γάλα. Με το μίξερ χτυπάμε το μείγμα μέχρι να πήξει(προσθέτουμε και 2-3 κ.σ. ζάχαρη προαιρετικά) και τοποθετούμε την μπασίνα στο ψυγείο, για μια ώρα
Παίρνουμε ένα πυρέξ και στρώνουμε μια δόση κράκερς, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Βγάζουμε την κρέμα από το ψυγείο και την ξαναχτυπάμε με το μίξερ για λίγο μέχρι να αφρατέψει.
Ρίχνουμε τη μιση κρέμα πάνω στα κράκερς και συνεχίζουμε με άλλη μια δόση κράκερς, πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα, στρώνουμε την υπόλοιπη κρέμα και τελειώνουμε με κράκερς.(δηλ. 3 στρώσεις κράκερς - 2 δόσεις κρέμα).
Πασπαλίζουμε με μπόλικη άχνη και κανέλα.
Καλή επιτυχία!

Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...

Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...