Εκτέλεση:
- Σ' ένα μεσαίου μεγέθους ταψί, ελαφρώς βουτυρωμένο, βάζουμε ένα- ένα τα φύλλα κρούστας σουρώνοντας τα, το ένα πλάϊ στο άλλο. Με αυτό τον τρόπο καλύπτουμε όλο τον πάτο του ταψιού μας.
- Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με τα δυο ποτήρια νερό και την ζάχαρη καλά.
- Περιχύνουμε τα φύλλα μας με αυτό το μείγμα και μετά με το βιτάμ, αφού το λιώσουμε (1 λεπτό αρκεί αν δοκιμάσουμε να το λιώσουμε στο φούρνο μικροκυμάτων).
- Ψήνουμε την μπουγάτσα μας σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο έως ότου ροδίσει και πήξει η κρέμα του (περίπου 15 - 20 λεπτά).
Scrambled Eggs
Πώς θα φτιάξετε καλά scrambled eggs: Τα καλά scrambled eggs δεν πρέπει να είναι στεγνά και καστανόχρωμα ή να μοιάζουν σα λάστιχο. Θα πρέπει να είναι ελαφριά και αφράτα και να λιώνουν στο στόμα μας....
Βάφλες με κανέλα
Υλικά 125 γραμ. βούτυρο 3 αβγά 50 γραμ. ζάχαρη 1 βανίλια 250 γραμ. αλεύρι 1 κουτ. σούπας κανέλα 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ 125 ml χλιαρό νερό λίγη ζάχαρη και κανέλα για πασπάλισμα Εκτέλεση:...