Εκτέλεση:
- Βάζετε το γάλα να βράσει
- Προσθέτετε το σιμιγδάλι και ανακατεύετε μέχρι να πήξει
- Σε ένα μπωλ βάζετε τη ζάχαρη, τα αβγά και την βανίλια και ανακατεύετε
- Προσθέτετε το μείγμα των αυγών στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει
- Αποσύρετε από τη φωτιά
- Βουτυρώνετε ένα ταψί
- Στρώνετε τα μισά φύλλα ραντίζοντας ένα ένα με το λιωμένο βούτυρο
- Απλώνετε τη γέμιση
- Στρώνετε τα άλλα μισά φύλλα ραντίζοντας και αυτά ένα ένα με το λιωμένο βούτυρο
- Διπλώνετε τα φύλλα που περισσεύουν μέσα στο ταψί
- Χαράζετε την πίτα με ένα μαχαιράκι στα κομμάτια που θέλετε
- Ραντίζετε με βούτυρο
- Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 30-40 λεπτά περίπου ή μέχρι να ξανθύνει το φύλλο
- Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα
Scrambled Eggs
Πώς θα φτιάξετε καλά scrambled eggs: Τα καλά scrambled eggs δεν πρέπει να είναι στεγνά και καστανόχρωμα ή να μοιάζουν σα λάστιχο. Θα πρέπει να είναι ελαφριά και αφράτα και να λιώνουν στο στόμα μας....
Βάφλες με κανέλα
Υλικά 125 γραμ. βούτυρο 3 αβγά 50 γραμ. ζάχαρη 1 βανίλια 250 γραμ. αλεύρι 1 κουτ. σούπας κανέλα 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ 125 ml χλιαρό νερό λίγη ζάχαρη και κανέλα για πασπάλισμα Εκτέλεση:...