Εκτέλεση
- Κόβουμε το ρολό σε 4 κομμάτια και τα τοποθετούμε στη βάση ενός μπωλ.
- Ετοιμάζουμε το ζελέ με τις οδηγίες του πακέτου.
- Προσθέτουμε τα φρούτα στο ζελέ και τον ρίχνουμε στο μπωλ.
- Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει.
- Ετοιμάζουμε τη σαντιγί και με αυτή γαρνίρουμε το triffle.
- Οταν είναι έτοιμο, προσθέτουμε την τριμμένη σοκολάτα και σερβίρουμε.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...