Εκτέλεση:
Σημείωση: Αν το μίγμα δείξει λίγο νερουλό, προσθέτουμε πριν από το πλάσιμο φρυγανιά ή μπισκότο τριμμένο
- Σ' ένα κατσαρολάκι βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά
- Σε μια λεκανίτσα ανακατεύουμε όλα τα άλλα υλικά μαζί
- Μόλις λιώσει η ζάχαρη με το νερό τη ρίχνουμε στη λεκανίτσα με τα υπόλοιπα υλικά
- Ανακατεύουμε με κουτάλι μέχρι να απορροφηθεί όλο το υγρό
- Μόλις κρυώσει η ζύμη βάζουμε σ' ένα ταψάκι την τρούφα και πλάθουμε σε μπαλάκια το μίγμα, βρέχοντας τα χέρια μας για να μην κολλάει
- Ρίχνουμε τα μπαλάκια μέσα στην τρούφα σοκολάτα για να κολλήσει γύρω- γύρω
Σημείωση: Αν το μίγμα δείξει λίγο νερουλό, προσθέτουμε πριν από το πλάσιμο φρυγανιά ή μπισκότο τριμμένο

Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...

Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...