ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ, ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ, DIPS
ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ
Υλικά:
- 250 γραμ. ανθότυρο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Δυσκολία
μικρή
Κατηγορίες
Είδος
Εκτέλεση:
Τα χτυπάτε όλα μαζί στο μπλέντερ μέχρι να έχετε μια λεία τυροσαλάτα. Αν θέλετε, βάζετε ακόμη μια σκελίδα σκόρδο ανάλογα με το πόσο "δυνατό" το προτιμάτε.
Καλή σας όρεξη
Τα χτυπάτε όλα μαζί στο μπλέντερ μέχρι να έχετε μια λεία τυροσαλάτα. Αν θέλετε, βάζετε ακόμη μια σκελίδα σκόρδο ανάλογα με το πόσο "δυνατό" το προτιμάτε.
Καλή σας όρεξη
Μπεσαμέλ
Μπεσαμέλ ΥΛΙΚΑ (μεγάλο ταψί) 1 lt. Γάλα 9 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι 4 αυγά 1 φλιτζάνι λάδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε κρύο γάλα ρίχνουμε το αλεύρι με το αλάτι και ανακατεύουμε συνέχεια σε...
Ντιπ φέτας με ούζο
Υλικά 400 γρ. φέτα σκληρή, βαρελίσια 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ούζο λίγο τριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Βάζετε τη φέτα σε παγωμένο νερό και αφήστε τη στο ψυγείο για κανά μισάωρο. Οταν περάσει...
Σάλτσα Βινεγκρέτ
Πρώτα από όλα, η βινεγκρέτ στη μετεξέλιξή της μπορεί να περιέχει και κρεμμύδι, κάπαρη, μουστάρδα, αντσούγιες, κρόκο αυγού. Η βασική διαφορά όμως είναι πως η βινεγκρέτ αντίθετα με το λαδόξιδο...