Μπακαλιάρος τηγανητός

Συνταγή από το GreekCook.gr
Δυσκολία
Μικρή
3 αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Μπακαλιάρος τηγανητός http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 4.2 19 5

Υλικά:
(Οι ποσότητες εξαρτώνται από τα άτομα στα οποία θα σερβίρετε το φαγητό/ μεζέ).
  • μπακαλιάρος παστός
  • ξερό κρεμμύδι
  • λάδι
  • ξίδι
Εκτέλεση:
  • Αν σας περίσσεψαν κομμάτια τηγανισμένου μπακαλιάρου παστού, τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα. Αν όχι, τηγανίζετε κομμάτια μπακαλιάρου παστού ξαλμυρισμένου. Με απλό αλεύρωμα κι όχι κουρκούτι. Τον "μαδάτε" σε μικρά κομμάτια.
  • Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε ελαφρώς στο λάδι. Προσθέτετε τον κομμένο και τηγανισμένο μπακαλιάρο και ανακατεύετε απαλά να τσιγαριστεί με το κρεμμύδι. Σβήνετε με ξίδι και σερβίρετε.
Συνήθως σερβίρεται ως μεζές στα πρώτα ή ως συνοδευτικό σε άλλο κυρίως πιάτο.



Developed by Sidebar | Photos | About