Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε: αλεύρι, baking powder, αλάτι και ζάχαρη. Έπειτα ρίχνουμε το γάλα, το αυγό και το βούτυρο(ή το ελαιόλαδο) και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μίγμα ομοιογενές.
Σε τηγάνι ρίχνουμε ένα κ.γ. λάδι και με ένα κομμάτι χαρτί το αλείφουμε σε όλο το τηγάνι και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε στο τηγάνι 1/4 της φλυτζάνας για κάθε πιτούλα την οποία όμως δεν την απλώνουμε πολύ στο τηγάνι όπως την κρέπα.
Ψήνουμε την κάθε μία για περίπου 5 λεπτά!
Σερβίρονται με μερέντα-μέλι κ διάφορα φρουτα ή ακόμα με ζαμπόν κ τυρί!
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε: αλεύρι, baking powder, αλάτι και ζάχαρη. Έπειτα ρίχνουμε το γάλα, το αυγό και το βούτυρο(ή το ελαιόλαδο) και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μίγμα ομοιογενές.
Σε τηγάνι ρίχνουμε ένα κ.γ. λάδι και με ένα κομμάτι χαρτί το αλείφουμε σε όλο το τηγάνι και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε στο τηγάνι 1/4 της φλυτζάνας για κάθε πιτούλα την οποία όμως δεν την απλώνουμε πολύ στο τηγάνι όπως την κρέπα.
Ψήνουμε την κάθε μία για περίπου 5 λεπτά!
Σερβίρονται με μερέντα-μέλι κ διάφορα φρουτα ή ακόμα με ζαμπόν κ τυρί!
Scrambled Eggs
Πώς θα φτιάξετε καλά scrambled eggs: Τα καλά scrambled eggs δεν πρέπει να είναι στεγνά και καστανόχρωμα ή να μοιάζουν σα λάστιχο. Θα πρέπει να είναι ελαφριά και αφράτα και να λιώνουν στο στόμα μας....
Βάφλες με κανέλα
Υλικά 125 γραμ. βούτυρο 3 αβγά 50 γραμ. ζάχαρη 1 βανίλια 250 γραμ. αλεύρι 1 κουτ. σούπας κανέλα 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ 125 ml χλιαρό νερό λίγη ζάχαρη και κανέλα για πασπάλισμα Εκτέλεση:...