Παραγωγική Διαδικασία:
Σε ανοξείδωτους κάδους, όπου τα σταφύλια αφήνονται μέσα στο μούστο για 18-20μέρες.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Ένα κρασί με έντονο χρώμα, άφθονο άρωμα και σταθερή υφή. Ο χρόνος του προσδίδει χάρη και λεπτότητα. Μία έξοχη σχέση ποιότητας-τιμής.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει ψάρια ψητά ή μαγειρευτά, κρέατα ψητά ή μαγειρευτά, πουλερικά, αλλαντικά, ορεκτικά.
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...