Εκτέλεση:
Σπάμε τα μπισκότα και τα πασπαλίζουμε με λίγο γάλα.
Αναμειγνύουμε την κρέμα με τη μερέντα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένα μίγμα όχι πολύ σφιχτό.
Μετά ρίχνουμε τα μπισκότα μας, τα καρύδια ή ό,τι άλλο θέλουμε. Εγώ συνήθως βάζω διάφορα μπισκότα ή σταγόνες σοκολάτας.
Μετά βγάζουμε με το κουτάλι μας πάνω σε λαδόκολλα λίγο λίγο μίγμα και κατόπιν το τυλίγουμε και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Σπάμε τα μπισκότα και τα πασπαλίζουμε με λίγο γάλα.
Αναμειγνύουμε την κρέμα με τη μερέντα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένα μίγμα όχι πολύ σφιχτό.
Μετά ρίχνουμε τα μπισκότα μας, τα καρύδια ή ό,τι άλλο θέλουμε. Εγώ συνήθως βάζω διάφορα μπισκότα ή σταγόνες σοκολάτας.
Μετά βγάζουμε με το κουτάλι μας πάνω σε λαδόκολλα λίγο λίγο μίγμα και κατόπιν το τυλίγουμε και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...