ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΦΕΤΑ ΠΑΝΕ

 

Υλικά:
  • φέτες τυρί, όσες θέλουμε!
  • 1-2 αυγά
  • φρυγανιά τριμένη, μαζί με λίγο αλευράκι
  • Λάδι
Εκτέλεση:
  • Κόβουμε μέτριες φέτες τυριού και με χαρτί κουζίνας ταμπονάρουμε να μην έχουν πολλά υγρά.
  • Χτυπάμε τα αυγά και βάζουμε μια μια τις φέτες μέσα
  • Mετά τις ρίχνουμε στην φρυγανιά
  • Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά
Καυτερή παραλλαγή:
Βάζουμε ταμπάσκο στα αυγά ή πιπέρι καγιέν στη φρυγανιά ή και τα δυο (κολαση!).

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

MORFAT Creamy

Το MORFAT Creamy είναι φυτικό προϊόν που αντικαθιστά τη σαντιγί, είναι φτιαγμένη από άπαχο γάλα και φυτικά λιπαρά και δεν έχει συντηρητικά. Είναι συσκευασμένη σε μεταλλικό δοχείο, με ειδικό καπάκι...

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

Πόσο καιρό διατηρείται ένα τυρί

Τα μαλακά τυριά πρέπει να τρώγονται σχεδόν αμέσως μετά την αγορά τους. Ένας γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο σκληρό είναι ένα τυρί, τόσο περισσότερο διατηρείται φρέσκο. Αλλά να θυμάστε πως το τυρί...

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

Φορμαέλλα Παρνασσού

Η φορμαέλλα είναι παραδοσιακό ελληνικό τυρί που παρασκευάζεται από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα ή μείγματα αυτών, στην περιοχή της Αράχωβας Παρνασσού. Είναι σκληρό τυρί, με πικάντικη γεύση και πλούσιο...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ