από
Rea
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΨΑΡΙΚΑ
ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ
Υλικά (για 4 άτομα):
- 4 φιλέτα γλώσσας
- 1 κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- πιπέρι
- βούτυρο για το ταψί
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βουτυρώνουμε το πυρέξ, και τοποθετούμε τα φιλέτα μέσα.
Ρίχνουμε αλατοπίπερο, προσθέτουμε και τα μανιτάρια αφού τα ξεπλύνουμε.
Βάζουμε το πυρέξ στη μεσαία σκάλα του φούρνου και ψήνουμε για 20-25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι γλώσσες.
Καλή όρεξη!
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βουτυρώνουμε το πυρέξ, και τοποθετούμε τα φιλέτα μέσα.
Ρίχνουμε αλατοπίπερο, προσθέτουμε και τα μανιτάρια αφού τα ξεπλύνουμε.
Βάζουμε το πυρέξ στη μεσαία σκάλα του φούρνου και ψήνουμε για 20-25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι γλώσσες.
Καλή όρεξη!
Μπακαλιάρος με κόκκινη σκορδαλιά
Υλικά: 1 κιλό παστό μπακαλιάρο 4-5 φέτες ψωμί (μπαγιάτικο) 4 σκελίδες σκόρδο 200 γραμμάρια λάδι 2-3 κουταλιές ξίδι 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη αλατοπίπερο...
Αγγινάρες με σουπιές και πατάτες
Υλικά 200 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια 100 γρ. ελαιόλαδο 1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια κομμένα σε ροδέλες 200 γρ. άσπρο ξηρό κρασί 200 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό 600 γρ....
Μπαρμπούνια με σάλτσα ντομάτας
Υλικά 8 μεγάλα μπαρμπούνια 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3-4 κουταλιές αλεύρι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο (κοπανισμένες) 400 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες...