Εκτέλεση:
Χτυπάμε τη σαντιγύ μέχρι να γίνει αφράτη και προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη.
Κατόπιν προσθέτουμε σιγά σιγά το γιαούρτι.
Στρώνουμε σε ένα πυρέξ τα μπισκότα και ρίχνουμε τη μισή κρέμα από πάνω.
Έπειτα στρώνουμε πάνω στην κρέμα μπισκότα και την υπόλοιπη κρέμα στο τέλος.
Προσθέτουμε ή μαρμελάδα ή σιρόπι και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Καλή επιτυχία!
Χτυπάμε τη σαντιγύ μέχρι να γίνει αφράτη και προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη.
Κατόπιν προσθέτουμε σιγά σιγά το γιαούρτι.
Στρώνουμε σε ένα πυρέξ τα μπισκότα και ρίχνουμε τη μισή κρέμα από πάνω.
Έπειτα στρώνουμε πάνω στην κρέμα μπισκότα και την υπόλοιπη κρέμα στο τέλος.
Προσθέτουμε ή μαρμελάδα ή σιρόπι και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Καλή επιτυχία!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...