Εκτέλεση:
Στρώνουμε σε ένα τετράγωνο ταψά τα μπισκότα μας.
Συνεχίζουμε αδειάζοντας το γιαούρτι σε ένα μπολ μαζί με τα 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε απαλά με το σύρμα (όχι με το μίξερ).
Στη συνέχεια ρίχνουμε τη μιση κρέμα που φτιάξαμε πάνω στα μπισκότα, ξαναστρώνουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και τέλος την υπόλοιπη κρέμα.
Θρυματίζουμε μερικά μπισκότα στο διαβολάκι τοσο όσο να τα κάνουμε σαν σκόνη ή όπως μας αρέσει και πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια της κρέμας καλά καλά. Μετά το βάζουμε στο ψυγείο.
Καλύτερα σερβίρετε την άλλη μέρα ή το βράδυ. Είναι καλοκαιρινό γλυκό και δροσερό.
Στρώνουμε σε ένα τετράγωνο ταψά τα μπισκότα μας.
Συνεχίζουμε αδειάζοντας το γιαούρτι σε ένα μπολ μαζί με τα 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε απαλά με το σύρμα (όχι με το μίξερ).
Στη συνέχεια ρίχνουμε τη μιση κρέμα που φτιάξαμε πάνω στα μπισκότα, ξαναστρώνουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και τέλος την υπόλοιπη κρέμα.
Θρυματίζουμε μερικά μπισκότα στο διαβολάκι τοσο όσο να τα κάνουμε σαν σκόνη ή όπως μας αρέσει και πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια της κρέμας καλά καλά. Μετά το βάζουμε στο ψυγείο.
Καλύτερα σερβίρετε την άλλη μέρα ή το βράδυ. Είναι καλοκαιρινό γλυκό και δροσερό.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...