Εκτέλεση:
Βάζετε σε ένα μπωλ το αλεύρι. Ανοίγετε ένα λάκκο και προσθέτετε τη ζάχαρη, τα αβγά, το βιτάμ, τη σόδα και το ξύσμα λεμονιού.
Ανακατεύετε πολύ καλά και προσθέτετε και το γιαούρτι. Προσθέτετε ½ ποτήρι νερό και τα ανακατεύετε όλα μαζί.
Βουτυρώνετε ένα ταψί και ρίχνετε το μείγμα.
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20’ περίπου.
Βάζετε σε ένα μπωλ το αλεύρι. Ανοίγετε ένα λάκκο και προσθέτετε τη ζάχαρη, τα αβγά, το βιτάμ, τη σόδα και το ξύσμα λεμονιού.
Ανακατεύετε πολύ καλά και προσθέτετε και το γιαούρτι. Προσθέτετε ½ ποτήρι νερό και τα ανακατεύετε όλα μαζί.
Βουτυρώνετε ένα ταψί και ρίχνετε το μείγμα.
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20’ περίπου.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...