Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει σαντιγύ. Παίρνουμε τη μισή σαντιγύ και την ανακατεύουμε με το γιαούρτι.
Αφού στραγγίξουμε τις φρουτοσαλάτες και τον ανανά από το υγρό της κονσέρβας τα προσθέτουμε στο μείγμα του γιαουρτιού και της σαντιγύ και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ ή σε δύο μπολιέρες και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη σαντιγύ.
Καβουρντίζουμε το φιλέ αμυγδάλου στο γκριλ, πλένουμε τις φράουλες και διακοσμούμε το γλυκό μας όπως μας αρέσει. Βάζουμε τα μπολ στο ψυγείο και τα διατηρούμε εκεί μέχρι να καταναλωθεί το γλυκό (είναι τοσο νόστιμο και ελαφρύ που δεν μένει και πολύ).
Καλή επιτυχία!
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει σαντιγύ. Παίρνουμε τη μισή σαντιγύ και την ανακατεύουμε με το γιαούρτι.
Αφού στραγγίξουμε τις φρουτοσαλάτες και τον ανανά από το υγρό της κονσέρβας τα προσθέτουμε στο μείγμα του γιαουρτιού και της σαντιγύ και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ ή σε δύο μπολιέρες και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη σαντιγύ.
Καβουρντίζουμε το φιλέ αμυγδάλου στο γκριλ, πλένουμε τις φράουλες και διακοσμούμε το γλυκό μας όπως μας αρέσει. Βάζουμε τα μπολ στο ψυγείο και τα διατηρούμε εκεί μέχρι να καταναλωθεί το γλυκό (είναι τοσο νόστιμο και ελαφρύ που δεν μένει και πολύ).
Καλή επιτυχία!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...