Εκτέλεση:
Βάλτε σε μία κατσαρόλα γάλα, ζάχαρη βανίλιας και λίγο αλάτι να βράσουν. Προσθέστε σιγά-σιγά το σιμιγδάλι και αφήστε το μίγμα να βράσει μέχρι να αρχίσει να πίζει.
Ξεπλύνετε 4 μικρές φόρμες, βάλτε μέσα το μίγμα και αφήστε τις να κρυώσουν σε δροσερό μέρος για περίπου 2 ώρες.
Αναποδογυρίστε τις φόρμες πάνω σε πιατάκια.
Κόψτε τα νεκταρίνια σε φέτες και διακοσμήστε το γλυκό.
Καλή όρεξη!
Βάλτε σε μία κατσαρόλα γάλα, ζάχαρη βανίλιας και λίγο αλάτι να βράσουν. Προσθέστε σιγά-σιγά το σιμιγδάλι και αφήστε το μίγμα να βράσει μέχρι να αρχίσει να πίζει.
Ξεπλύνετε 4 μικρές φόρμες, βάλτε μέσα το μίγμα και αφήστε τις να κρυώσουν σε δροσερό μέρος για περίπου 2 ώρες.
Αναποδογυρίστε τις φόρμες πάνω σε πιατάκια.
Κόψτε τα νεκταρίνια σε φέτες και διακοσμήστε το γλυκό.
Καλή όρεξη!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...