Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά (γάλα, βούτυρο, ζάχαρη, κακάο) και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένα μίγμα.
Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ανακατεύουμε καλά με το μίγμα μας.
Τοποθετούμε το μίγμα σε αλουμινόχαρτο σε μακρόστενο σχήμα καιι το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά (γάλα, βούτυρο, ζάχαρη, κακάο) και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένα μίγμα.
Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ανακατεύουμε καλά με το μίγμα μας.
Τοποθετούμε το μίγμα σε αλουμινόχαρτο σε μακρόστενο σχήμα καιι το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...