Εκτέλεση:
Πλάθουμε όλα τα υλικά σε μιά λεκάνη να γίνουν μια μάζα και να δέσουν .
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 c .
Κάνουμε μικρές μπαλίτσες με τα χέρια μας και τις βάζουμε στο λίγο λαδωμένο ταψί μας (εγώ χρησιμοποιώ λαδόκολλα). Αφού τελειώσει όλο το μείγμα, παίρνουμε ένα ποτήρι και με τον πάτο του πατάμε ελαφρά το ζυμάρι (μπαλίτσες) για να δώσουμε σχήμα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Καλή επιτυχία!
Πλάθουμε όλα τα υλικά σε μιά λεκάνη να γίνουν μια μάζα και να δέσουν .
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 c .
Κάνουμε μικρές μπαλίτσες με τα χέρια μας και τις βάζουμε στο λίγο λαδωμένο ταψί μας (εγώ χρησιμοποιώ λαδόκολλα). Αφού τελειώσει όλο το μείγμα, παίρνουμε ένα ποτήρι και με τον πάτο του πατάμε ελαφρά το ζυμάρι (μπαλίτσες) για να δώσουμε σχήμα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Καλή επιτυχία!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...