Εκτέλεση:
Ρίχνουμε στο τσουκάλι το λάδι, το κρεμμύδι και την πιπεριά κομμένα σε λεπτές ροδέλες.
Βάζουμε από πάνω το ψάρι και κόβουμε την ντομάτα σε κύβους και την ρίχνουμε γύρω από τό ψάρι.
Γύρω από τό ψάρι τέλος βάζουμε τις γαρίδες και τη φέτα σε τρίμματα.
Προσθέτουμε 100 ml νερό, το αλάτι και βράζουμε για 20 λεπτά.
Έτοιμο!
Ρίχνουμε στο τσουκάλι το λάδι, το κρεμμύδι και την πιπεριά κομμένα σε λεπτές ροδέλες.
Βάζουμε από πάνω το ψάρι και κόβουμε την ντομάτα σε κύβους και την ρίχνουμε γύρω από τό ψάρι.
Γύρω από τό ψάρι τέλος βάζουμε τις γαρίδες και τη φέτα σε τρίμματα.
Προσθέτουμε 100 ml νερό, το αλάτι και βράζουμε για 20 λεπτά.
Έτοιμο!
Μπακαλιάρος με κόκκινη σκορδαλιά
Υλικά: 1 κιλό παστό μπακαλιάρο 4-5 φέτες ψωμί (μπαγιάτικο) 4 σκελίδες σκόρδο 200 γραμμάρια λάδι 2-3 κουταλιές ξίδι 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη αλατοπίπερο...
Αγγινάρες με σουπιές και πατάτες
Υλικά 200 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια 100 γρ. ελαιόλαδο 1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια κομμένα σε ροδέλες 200 γρ. άσπρο ξηρό κρασί 200 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό 600 γρ....
Μπαρμπούνια με σάλτσα ντομάτας
Υλικά 8 μεγάλα μπαρμπούνια 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3-4 κουταλιές αλεύρι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο (κοπανισμένες) 400 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες...