Εκτέλεση:
Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο σε σιγανή φωτιά και προσθέτουμε το γάλα και την ζάχαρη. Το βγάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα καρύδια, την καρύδα και την βανίλια. Το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει. Πλάθουμε μπαλάκια και τα τυλίγουμε σε καρύδα ή καρύδια ψιλοκομμένα.
Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο σε σιγανή φωτιά και προσθέτουμε το γάλα και την ζάχαρη. Το βγάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα καρύδια, την καρύδα και την βανίλια. Το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει. Πλάθουμε μπαλάκια και τα τυλίγουμε σε καρύδα ή καρύδια ψιλοκομμένα.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...