Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη, προσθέτοντας τμηματικά τα αυγά, το γάλα και το κονιάκ (ή λικέρ).
Στη συνέχεια, σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν και το προσθέτουμε στο μείγμα της μαργαρίνης, προσθέτοντας στο τέλος τα καρύδια.
Κατόπιν, μοιράζουμε το μείγμα σε δύο φόρμες ορθογώνιες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 με 45 λεπτά. Πασπαλίζουμε το κέικ με ζάχαρη άχνη.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη, προσθέτοντας τμηματικά τα αυγά, το γάλα και το κονιάκ (ή λικέρ).
Στη συνέχεια, σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν και το προσθέτουμε στο μείγμα της μαργαρίνης, προσθέτοντας στο τέλος τα καρύδια.
Κατόπιν, μοιράζουμε το μείγμα σε δύο φόρμες ορθογώνιες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 με 45 λεπτά. Πασπαλίζουμε το κέικ με ζάχαρη άχνη.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...