Εκτέλεση:
Πλένουμε το κοτόπουλο πολύ καλά. Κόβουμε τις ντοματούλες σε κυβάκια το κρεμμύδι και το σκόρδο τα βάζουμε σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε όλα τα υλικά μαζί βάζοντας λίγο λάδι για 15 λεπτά περίπου. Αφού σοταριστούν όλα αυτά βάζουμε και το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα.
Τα βγάζουμε όλα αυτά και τα βάζουμε σε ένα πιρέξ μαζί με την σάλτσα από το τηγάνι και τα βάζουμε στο φούρνο για 30 λεπτά στους 180.
Είναι ωραίο φαγητό και μπορείτε να το συνδυάσετε με αρωματικό ρύζι.
Καλή επιτυχία
Πλένουμε το κοτόπουλο πολύ καλά. Κόβουμε τις ντοματούλες σε κυβάκια το κρεμμύδι και το σκόρδο τα βάζουμε σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε όλα τα υλικά μαζί βάζοντας λίγο λάδι για 15 λεπτά περίπου. Αφού σοταριστούν όλα αυτά βάζουμε και το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα.
Τα βγάζουμε όλα αυτά και τα βάζουμε σε ένα πιρέξ μαζί με την σάλτσα από το τηγάνι και τα βάζουμε στο φούρνο για 30 λεπτά στους 180.
Είναι ωραίο φαγητό και μπορείτε να το συνδυάσετε με αρωματικό ρύζι.
Καλή επιτυχία
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...