Εκτέλεση:
- Πλένουμε το κουνέλι, ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε.
- Προσθέτουμε τη σάλτσα, λίγο νερό, αλάτι και αφήνουμε να βράσει σχεδόν τελείως, όπως το κοκκινιστό.
- Σε λεκάνη βάζουμε το σκόρδο, τριμμένο στον τρίφτη, καθώς και το κρεμμύδι, το καρύδι, το ξύδι και τέλος τη φρυγανιά.
- Βγάζουμε το κρέας χωριστά, ρίχνουμε τη σάλτσα στη λεκάνη και τα ανακατεύουμε όλα καλά.
- Τα βάζουμε πάλι όλα μαζί στην κατσαρόλα να πάρουν μια βράση. Αν είναι αραιό, βάζουμε φρυγανιά. Προσθέτουμε ό,τι άλλο θέλουμε, ξύδι, αλάτι, σκόρδο.
Κουνέλι λαγωτό
Υλικά: 2 τεμαχισμένα κουνέλια 1 φλιτζ. τσαγιού λάδι ½ μεσαίο κουτί πουμαρό 2 μέτρια σκόρδα 2 φλιτζ. τσαγιού χοντροκομμένο κρεμμύδι 1 φλιτζ. καφέ δυνατό ξύδι ή 2 ξύδι εμπορίου 1 ½ πακέτο...
Κουνέλι σαλμί
Υλικά: 1 κουνέλι (ένα με ενάμιση κιλό), κομμένο σε μερίδες 200 γραμ. πράσινες ελιές τσακιστές 200 γραμ. δαμάσκηνα 1 φακελάκι κουκουνάρι 3 καρότα ½ κουτιού χυμό ντομάτας 2 φύλλα δάφνης 5-6...