Δυσκολία
μικρή
Κατηγορίες
Είδος
Εκτέλεση:
Μπορείτε επίσης να τις κάνετε και στο σαγανάκι - αναλόγως πόσο μεγάλες τις θέλετε!!!!
Για την γέμιση:
Καλή όρεξη!!
- Στο μίξερ ή στη μουλινέτα χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί προσθέτωντας αναλόγως γάλα ή αλεύρι ώστε να γίνει ένας ομοιόρφος χυλός (λίγο πιο αραιός από μέλι ας πούμε)
- Με μια βαθειά κουτάλα παίρνουμε μείγμα και το ρίχνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι
- Με τη βοήθεια μιας σπάτουλας απλώνουμε το μείγμα ώστε να καλύψει τον πάτο
- Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές. Αν δεν είναι διαθέσιμο το αντικολλητικό, τότε ζεσταίνουμε ηλιέλαιο στο τηγάνι και κάθε φορά πριν ρίξουμε μέσα το μείγμα για την καινούρια κρέπα προσθέτουμε και λίγο λαδάκι
Μπορείτε επίσης να τις κάνετε και στο σαγανάκι - αναλόγως πόσο μεγάλες τις θέλετε!!!!
Για την γέμιση:
- Για γλυκιές κρεπούλες: γεμίστε τες με μερέντα, ή λευκή σοκολάτα ή μαρμελάδα. Κόψτε μέσα και κάποιο φρούτο π.χ. μπανάνα, πασπαλίστε με τριμμένους ξηρούς καρπούς, ακόμα και τρούφα
- Για τις αλμυρές: τριμμένο κασέρι, ζαμπόν, καπνιστό μπέικον, ντομάτα, φέτα
Καλή όρεξη!!
Scrambled Eggs
Πώς θα φτιάξετε καλά scrambled eggs: Τα καλά scrambled eggs δεν πρέπει να είναι στεγνά και καστανόχρωμα ή να μοιάζουν σα λάστιχο. Θα πρέπει να είναι ελαφριά και αφράτα και να λιώνουν στο στόμα μας....
Βάφλες με κανέλα
Υλικά 125 γραμ. βούτυρο 3 αβγά 50 γραμ. ζάχαρη 1 βανίλια 250 γραμ. αλεύρι 1 κουτ. σούπας κανέλα 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ 125 ml χλιαρό νερό λίγη ζάχαρη και κανέλα για πασπάλισμα Εκτέλεση:...