Εκτέλεση:
Βάζετε τα κυδώνια σε ένα ταψί και τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο.
Μόλις ψηθούν τα κόβετε στη μέση και καθαρίζετε τα κουκούτσια.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε την κανέλα και τη ζάχαρη.
Πασπαλίζετε τα κυδώνια με την κανελοζάχαρη.
Βάζετε τα κυδώνια σε ένα ταψί και τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο.
Μόλις ψηθούν τα κόβετε στη μέση και καθαρίζετε τα κουκούτσια.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε την κανέλα και τη ζάχαρη.
Πασπαλίζετε τα κυδώνια με την κανελοζάχαρη.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...