Εκτέλεση:
Αφαιρείτε από το λάχανο τα σκληρά φύλλα και κοτσάνια και το κάβετε. Το ζεματάτε και το στραγγίζετε.
Σωτάρετε με το λάδι, το κρεμμύδι για 5 λεπτά και προσθέστε τον πολτό ντομάτας, τα γαρύφαλα και το φύλλο δάφνης.
Αφήνετε τη σάλτσα να βράσει 15 λεπτά και ρίχνετε το ζεματισμένο λάχανο, αλάτι και ελάχιστη ζάχαρη.
Το βράζετε ώσπου να μαλακώσει και η σάλτσα του να πήξει και το σερβίρετε σκέτο ή με λουκάνικα.
Αφαιρείτε από το λάχανο τα σκληρά φύλλα και κοτσάνια και το κάβετε. Το ζεματάτε και το στραγγίζετε.
Σωτάρετε με το λάδι, το κρεμμύδι για 5 λεπτά και προσθέστε τον πολτό ντομάτας, τα γαρύφαλα και το φύλλο δάφνης.
Αφήνετε τη σάλτσα να βράσει 15 λεπτά και ρίχνετε το ζεματισμένο λάχανο, αλάτι και ελάχιστη ζάχαρη.
Το βράζετε ώσπου να μαλακώσει και η σάλτσα του να πήξει και το σερβίρετε σκέτο ή με λουκάνικα.
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί
Υλικά (για 4 άτομα) 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια) 200 γραμ. φέτα τριμμένη 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο λάδι για τηγάνισμα 2 αυγά Υλικά για το...