Εκτέλεση:
Ζεσταίνω ελαφρά το νερό με τη γλυκόζη και τη ζάχαρη.
Χτυπάω καλά όλα τα υλικά.
Τα προσθέτω στην κατσαρόλα με τη γλυκόζη και ανακατεύω με κλειστό το μάτι.
Βουτυρώνω ένα αλουμινόχαρτο και το βάζω σε ένα πυρέξ.
Βάζω το μίγμα μου στο αλουμινόχαρτο και το αφήνω μια μέρα να σταθεροποιηθεί.
Μετά κόβω σε κυβάκια.
Ρίχνω 2 σακουλάκια άχνη ζάχαρη σε ένα ΑΛΛΟ πυρέξ και βάζω μέσα τα marshmallow έτσι ώστε να καλυφτούν.
Βγάζω απο την άχνη τα κυβάκια και τα πασπαλίζω με κόρν φλάουρ.
Φυλάγονται σε μέρος ξηρό μέσα σε σακουλάκι ΧΩΡΙΣ αέρα.
Σερβίρονται με σαντιγύ.
Ζεσταίνω ελαφρά το νερό με τη γλυκόζη και τη ζάχαρη.
Χτυπάω καλά όλα τα υλικά.
Τα προσθέτω στην κατσαρόλα με τη γλυκόζη και ανακατεύω με κλειστό το μάτι.
Βουτυρώνω ένα αλουμινόχαρτο και το βάζω σε ένα πυρέξ.
Βάζω το μίγμα μου στο αλουμινόχαρτο και το αφήνω μια μέρα να σταθεροποιηθεί.
Μετά κόβω σε κυβάκια.
Ρίχνω 2 σακουλάκια άχνη ζάχαρη σε ένα ΑΛΛΟ πυρέξ και βάζω μέσα τα marshmallow έτσι ώστε να καλυφτούν.
Βγάζω απο την άχνη τα κυβάκια και τα πασπαλίζω με κόρν φλάουρ.
Φυλάγονται σε μέρος ξηρό μέσα σε σακουλάκι ΧΩΡΙΣ αέρα.
Σερβίρονται με σαντιγύ.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...