Εκτέλεση:
- Αφήνετε το βούτυρο να μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου και στην συνέχεια τα ανακατεύετε όλα μαζί (είτε στο χέρι είτε στο μίξερ) μέχρι να γίνουν μία μάζα και να μην ξεχωρίζει κανένα από τα υλικά
- Βάλτε το στην συντήρηση του ψυγείου σας και σε μισή ώρα μπορείτε να την φάτε (με ψωμί, με μπισκότα, με το κουταλάκι...)
Scrambled Eggs
Πώς θα φτιάξετε καλά scrambled eggs: Τα καλά scrambled eggs δεν πρέπει να είναι στεγνά και καστανόχρωμα ή να μοιάζουν σα λάστιχο. Θα πρέπει να είναι ελαφριά και αφράτα και να λιώνουν στο στόμα μας....
Βάφλες με κανέλα
Υλικά 125 γραμ. βούτυρο 3 αβγά 50 γραμ. ζάχαρη 1 βανίλια 250 γραμ. αλεύρι 1 κουτ. σούπας κανέλα 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ 125 ml χλιαρό νερό λίγη ζάχαρη και κανέλα για πασπάλισμα Εκτέλεση:...