Εκτέλεση:
Αλείφουμε ένα ταψάκι με το βιτάμ. Απλώνουμε το φύλλο στο ταψάκι και κάνουμε τρύπες.
Ρίχνουμε μέσα το καρύδι με το φουντούκι.
Κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες και τις τοποθετούμε κι αυτές στο ταψάκι μας.
Παίρνουμε ένα μπολ βάζουμε μέσα το αυγό, τη ζάχαρη, το άνθος αραβοσίτου και το γάλα - το χτυπάμε για λίγο και περιχύνουμε με το μίγμα τα μήλα.
Βάζουμε το ταψάκι μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 45 λεπτά.
Η συνταγή μπορεί να γίνει και με άλλα φρούτα.
Αλείφουμε ένα ταψάκι με το βιτάμ. Απλώνουμε το φύλλο στο ταψάκι και κάνουμε τρύπες.
Ρίχνουμε μέσα το καρύδι με το φουντούκι.
Κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες και τις τοποθετούμε κι αυτές στο ταψάκι μας.
Παίρνουμε ένα μπολ βάζουμε μέσα το αυγό, τη ζάχαρη, το άνθος αραβοσίτου και το γάλα - το χτυπάμε για λίγο και περιχύνουμε με το μίγμα τα μήλα.
Βάζουμε το ταψάκι μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 45 λεπτά.
Η συνταγή μπορεί να γίνει και με άλλα φρούτα.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...