Εκτέλεση:
Βάζετε σε κατσαρόλα το μούστο με το σιμιγδάλι να βράσουν σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξουν.
Σερβίρετε τη μουσταλευριά σε μπωλ πασπαλισμένη με τα καρύδια, το σουσάμι και την κανέλλα.
Σερβίρεται κρύα.
Βάζετε σε κατσαρόλα το μούστο με το σιμιγδάλι να βράσουν σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξουν.
Σερβίρετε τη μουσταλευριά σε μπωλ πασπαλισμένη με τα καρύδια, το σουσάμι και την κανέλλα.
Σερβίρεται κρύα.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...