Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε αλεύρι με το μπέικιν.
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο και προσθέτουμε τα αυγά,το αλεύρι και τη σοκολάτα.
Πλάθουμε μπισκότα (σαν κουραμπιέδες) και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 160 βαθμούς.
Tip: εάν η ζύμη μας είναι πολύ μαλακή, τη βάζουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Όποιος δεν τα δοκιμάσει, χάνει!
Ανακατεύουμε αλεύρι με το μπέικιν.
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο και προσθέτουμε τα αυγά,το αλεύρι και τη σοκολάτα.
Πλάθουμε μπισκότα (σαν κουραμπιέδες) και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 160 βαθμούς.
Tip: εάν η ζύμη μας είναι πολύ μαλακή, τη βάζουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Όποιος δεν τα δοκιμάσει, χάνει!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...