Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και μετά ρίχνουμε τη βανίλια και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Κατόπιν το βάζουμε σε ένα μπολ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 24 ώρες. Το ίδιο κάνουμε επίσης αν προσθέσουμε και άλλο υλικό όπως φρούτα, μπισκότα κ.ά.
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και μετά ρίχνουμε τη βανίλια και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Κατόπιν το βάζουμε σε ένα μπολ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 24 ώρες. Το ίδιο κάνουμε επίσης αν προσθέσουμε και άλλο υλικό όπως φρούτα, μπισκότα κ.ά.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...