Για το γαρνίρισμα:
Μαρμελάδα βύσσινο ή σιρόπι βύσσινου ή κανέλα
Εκτέλεση:
Μαρμελάδα βύσσινο ή σιρόπι βύσσινου ή κανέλα
Εκτέλεση:
- Ζεσταίνουμε το γάλα ώσπου να αρχίσει να βράζει. Στη συνέχεια, βάζουμε μέσα την ζάχαρη και το ρύζι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο "1" και βράζουμε το μείγμα για μισή ώρα περίπου.
- Ρίχνουμε τη βανίλια και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε, ρίχνουμε στο μπολ και πασπαλίζουμε με κανέλα. Και έχουμε ένα γλυκό που ούτε κουραστήκαμε, ούτε ξοδέψαμε πολύ ώρα για να το φτιάξουμε.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...