Εκτέλεση:
- Βράζετε, στραγγίζετε και μετά τσιγαρίζετε το σπανάκι (μόνο τα φύλλα) με τα κρεμμυδάκια σε ελάχιστο λάδι.
- Ετοιμάζετε την πατάτα πουρέ. (πατάτες βραστές, γάλα και βούτυρο).
- Βάζετε μια λεπτή στρώση πατάτα στη βάση του πυρέξ, από πάνω βάζετε το σπανάκι ανακατεμένο με τη φέτα και τελειώνετε με τον υπόλοιπο πουρέ.
- Τέλος, ετοιμάζετε την κρέμα μπεσαμέλ και την τοποθετείτε από πάνω με λίγο τριμμένο χαλούμι.
- Το βάζετε στο φούρνο μέχρι να κοκκινίσει.
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί
Υλικά (για 4 άτομα) 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια) 200 γραμ. φέτα τριμμένη 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο λάδι για τηγάνισμα 2 αυγά Υλικά για το...