ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΚΤΕΣ ΜΕ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ
Διαλέγουμε μικρά πατατάκια (αν δεν έχουμε, χοντροκόβουμε αυτά που έχουμε, σε όσο το δυνατόν στρογγυλότερο σχήμα).
Εκτέλεση:
- Τα τηγανίζουμε σε βαθύ σκεύος με αρκετό ελαιόλαδο.
- 'Οταν ροδίσουν αρκετά, αφαιρούμε το περισσότερο λάδι (αφήνουμε λίγο για να μην κολλήσουν) και σβήνουμε με ένα ποτήρι ημίγλυκο κόκκινο κρασί.
- Πασπαλίζουμε τις πατάτες με κόλιαντρο κοπανισμένο, αφήνουμε λίγο να "πιουν" το κρασί και αποσύρουμε από τη φωτιά
Δυσκολία
μικρή
Κατηγορίες
Είδος
Σερβίρονται ζεστές.
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί
Υλικά (για 4 άτομα) 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια) 200 γραμ. φέτα τριμμένη 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο λάδι για τηγάνισμα 2 αυγά Υλικά για το...